New Look Haar

Haarverlenging in alle kleuren.

Haarverlenging is pas echt mooi als het ingeweven haar precies dezelfde kleur heeft als uw eigen haar.

New Look Hairweave Studio heeft 35 verschillende basiskleuren. Dit zijn allemaal losse bossen haar. Door deze losse haren door elkaar te mengen, voordat we er laagjes van weven op een speciaal weefrek, kunnen wij iedere haarkleur tot in de details namaken.

Dit mixen gebeurt waar u zelf bij bent en u kunt zelf tijdens het mengen de kleur naar uw eigen wensen aanpassen. Highlights of lowlights in uw eigen haar zijn dus geen enkel probleem.

New Look Hairweave Studio maakt gebruikt van kunsthaar met zijde. Dit is niet van echt te onderscheiden en gaat veel langer mee als echt haar. U krijgt maarliefst 5 jaar kwaliteitsgarantie op dit haar. Door de zijde voelt het erg zacht aan en blijft het ook zacht.
Daarbij geeft kunsthaar meer volume als echt haar.
1 weave van kunsthaar is te vergelijken met 150 extensions. U kunt dit haar gewoon wassen met normale shampoo, cremespeoling gebruiken, fohnen, krullen met een carmenset enz.

U kunt uw uitgroei gewoon bijverven terwijl u het kunsthaar of echte haar draagt. Mocht de verf per ongeluk op het kunsthaar terecht komen, dan kunt u het er gemakkelijk afspoelen zonder dat het haar verkleurt, want verf pakt niet op kunsthaar. Echt haar kun je in iedere gewenste kleur verven. Het is echter niet verstandig om dit meer dan 1 keer te doen, want dan loopt de kwaliteit van het haar terug en kan het droog en klitterig worden, net zoals dit zou gebeuren bij uw eigen haar als je dit te vaak verft.