Prijs

Eenmalige aanschafPrijs

De aangekochte haarverlenging of volumeweaving gaat jarenlang mee en hoeft dus maar eenmalig aangeschaft te worden. De hairweaving wordt zo hoog mogelijk op uw eigen haar zo dicht mogelijk bij de hoofdhuid bevestigd.
Doordat de haarverlenging met uw eigen haar mee naar beneden groeit moet het gemiddeld om de 8 tot 12 weken opnieuw omhoog geplaatst worden (resetten).

New Look Hairweave Studio geeft 6 weken garantie op de bevestiging. Dus mocht uw New Look Haarverlenging binnen 6 weken niet correct meer vast zitten, dan wordt de hairweave GRATIS opnieuw bevestigd.

Op kunsthaar geeft New Look Hairweave Studio 5 jaar garantie op de kwaliteit van het haar. Wij kunnen niet genoeg benadrukken, dat het kunsthaar dat wij gebruiken absoluut niet van echt te onderscheiden is en veel langer meegaat dan echt haar. Dit kunsthaar importeren wij zelf en is niet in Nederland te verkrijgen. In het kunsthaar zit zijde verwerkt, waardoor het erg zacht is.

wij geven nu een hoge korting op de aanschafprijs van een new look hairweave

Kijk op onze Facebookpagina of bel voor meer informatie over onze kortingen.

Nu: Volume weaving 1 malig € 450- of
Nu: Volume en lengte weaving 1 malig € 650,-

Indien u niet tevreden bent over het eindresultaat dan wordt uw New Look haarverlenging direct verwijderd en hoeft u niets af te rekenen. Dit dient u aan te geven, voordat u de salon verlaat.  New Look geeft echter geen niet goed geld terug garantie. New Look Hairweave Studio geeft 5 jaar garantie op het kunsthaar en 6 weken op de bevestiging.

Een volume weaving is bedoeld om meer volume in uw eigen haar te creëren. Met een volume weaving kunt u uw eigen haar maximaal 10 cm langer maken. Het volume mag u zelf bepalen.

Een lengte weaving is bedoeld om uw haar voller en tegelijkertijd ook meer dan 10 cm langer te maken. De maximale lengte is ongeveer 70 cm. Dat is tot ver over de broeksriem.

Ons haarverlenging systeem is niet geschikt voor kapsels met extreem veel krul of kroeshaar. Verder dient uw eigen haar in een klein staartje te passen om het mooi langer of voller te kunnen maken.

Resetkosten

Kosten voor het opnieuw bevestigen om de 8 a 12 weken (afhankelijk van hoe snel je eigen haar groeit)

€ 50,- voor volumeweaving (1 laag)
€ 100,- voor lengteweaving (2 lagen)

De New Look haarverlenging wordt hierbij terug gebracht in ABSOLUTE NIEUWSTAAT en opnieuw, dicht tegen de hoofdhuid, zo hoog mogelijk op uw haar bevestigd. Hierna blijft de New Look haarverlenging weer 8 tot 12 weken stevig vast zitten en is weer als nieuw.