De methode

Haarverlenging begint bij het mixen van de juiste haarkleur. Dit doen wij bij New Look Hairweave Studio door verschillende losse haren met de hand te mixen, totdat we een losse bos haar in exact dezelfde kleur als uw eigen haar hebben. De meeste mensen hebben namelijk 2 of soms wel 10 verschillende kleuren in hun eigen haar. Highlights of lowlights zijn dus heel eenvoudig exact na te maken.

Het mixen van uw haarkleur gebeurt waar u zelf bij bent en u kunt de kleur tijdens het mixen aanpassen naar uw eigen wensen en voorkeuren. Nadat we een bos haar exact in uw eigen haarkleur hebben gemengd, worden er 1 voor 1 dunne plukjes haar op een weefrek in laagjes geweven met de hand.

U kunt zelf bepalen hoe dik de laagjes haar moeten worden en hoeveel laagjes u wilt laten zetten, al naar gelang hoe vol en hoe lang u uw nieuwe haar wilt hebben. Deze laagjes worden daarna eventueel met slag of krul, zonder te vlechten of smelten aan uw eigen haar, bevestigd en in model geknipt binnen 2 uur. Daarna krijgt u 5 jaar kwaliteitsgarantie op uw New Look haarverlenging.

Bevestigingsmethode

Het bevestigen gaat op de volgende manier: We trekken eerst een scheiding in uw eigen haar, precies op de plek waar de New Look Hairweave bevestigd moet worden. Vervolgens maken we een heel dun spoortje in uw eigen haar met vloeibaar rubber. Dit kan tot heel ver in het gezicht geplaatst worden. Veel verder als een haarverlenging met een vlecht als basis.

Dit bevestigingsrandje van rubber wordt aan uw eigen haar bevestigd met een draad dicht tegen de hoofdhuid aan. Als uw haar groeit, groeit dit bevestigingsrandje mee met het eigen haar.

Na 2 dagen komt dit samen met uw haar los van je hoofdhuid en spoelt zo het water er achterlangs tijdens het douchen. Er kan dus geen vuil intrekken en het is veel sneller droog dan een bevestiging met vlechten als basisrand. Doordat het rubber tussen uw eigen haar en de weefdraad zit kan uw eigen haar niet beschadigen tijdens het borstelen. Het rubber veert mee als de draad stevig wordt aangetrokken tijdens het inweven.

Het dunne spoortje van rubber zorgt ook direct samen met de draad voor stevige houvast aan uw eigen haar, zonder uw eigen haar te beschadigen.
U kunt gewoon Zwemmen, sporten, zonnebanken en in de sauna met uw nieuwe haar zoveel u maar wilt, zonder bang te hoeven zijn dat uw New Look Hairweave beschadigt of losraakt.

Hierna worden de geweven laagjes kunst of echt haar op dit basisspoortje bevestigd met een 2e draad. Het haar zit zo dicht mogelijk bij de hoofdhuid stevig aan uw eigen haar bevestigd en groeit met het eigen haar mee naar beneden. Na ongeveer 8 tot 12 weken moet de New Look Hairweave opnieuw bevestigd worden.
Op de bevestiging geeft New Look Hairweave Studio 6 weken garantie . Dus mocht uw haarverlenging binnen 6 weken om welke reden dan ook niet meer op een normale manier te dragen zijn, dan wordt uw haar helemaal GRATIS opnieuw bevestigd door New Look Hairweave Studio.

 

Verwijderen

Uw New Look haarverlenging is gemakkelijk weer te verwijderen, zonder dat uw eigen haar hierdoor beschadigd.